Menu
Menu
Το καλάθι σας

Όροι και Προϋποθέσεις

Εισαγωγή

 O ιστότοπος www.epiplo-fotiadis.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων του μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο «ηλεκτρονικό κατάστημα» ή «δικτυακός τόπος») που δημιούργησε και λειτουργεί η  εμπορική εταιρεία με την επωνυμία «ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και το διακριτικό τίτλο «ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ»που εδρεύει στο Δήμο Χαλκηδόνος, στην κοινότητα Αγχιάλου,  δημοτικής ενότητας Αγίου Αθανασίου, (Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης), 15ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, (ΤΚ 57011) και εκπροσωπείται νόμιμα, με ΑΦΜ: 999666399 της ΔΟΥ Ιωνίας και αρ. ΓΕΜΗ: 038841505000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: orders@epiplo-fotiadis.com, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος:+30 2310 722016/  +30 2310 722311.Αντικείμενο πώλησης του παρόντος ιστότοπου είναι τα έπιπλα, είδη οικιακής χρήσης  και διακοσμητικά, είδη φωτισμού και συναφή αντικείμενα.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα «FOTIADISDESIGNFURNITURE»το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.epiplo-fotiadis.com . Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία «επισκέπτης» ή/και «χρήστης» ή «πελάτης» αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία και αγορά προϊόντων) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 1. Όροι χρήσης

Βασικός σκοπός του ιστότοπουwww.epiplo-fotiadis.com είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά. O ιστότοπος www.epiplo-fotiadis.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα.

Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Το www.epiplo-fotiadis.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών/επισκεπτών.Το www.epiplo-fotiadis.com προσπαθεί να συντηρεί και να εξασφαλίζει την διαθεσιμότητα του δικτυακού τόπου και του περιεχομένου του. Ανεξάρτητα από τις προσπάθειες αυτές, η διαθεσιμότητα του παρόντος δικτυακού τόπου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τεχνικός εξοπλισμός των χρηστών, ο αριθμός των χρηστών που προσπαθούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με τον παρόντα δικτυακό τόπο ή με το διαδίκτυο κλπ. Το www.epiplo-fotiadis.com δικαιούται επίσης να συντηρεί τον δικτυακό τόπο, ακόμα και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διακοπή της λειτουργίας του, ενώ δικαιούται  ακόμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει πρόσκαιρα ή και μόνιμα την λειτουργία του. Η λειτουργία του www.epiplo-fotiadis.com ενδέχεται να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να παρεμποδισθεί από λόγους που διαφεύγουν τον έλεγχο ή την βούληση του. Το www.epiplo-fotiadis.com καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσει την ακρίβεια, πληρότητα, εγκυρότητα και σαφήνεια των πληροφοριών και του εν γένει περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου, ωστόσο δεν εγγυάται, ούτε ευθύνεται έναντι των χρηστών/επισκεπτών, για την ασφάλεια και το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου. Οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται την αδυναμία του www.epiplo-fotiadis.com  να ελέγξει το σύνολο του περιεχομένου του και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού.

2.Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, απεικονίσεων, βίντεο κλπ, αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του www.epiplo-fotiadis.com και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Ομοίως προστατεύεται και η πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για τα  οποία ο δικτυακός τόπος  έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές του αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς, διαφημιστικούς  ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης του δικτυακού τόπου ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα «FOTIADISDESIGNFURNITURE» και  τα προϊόντα της εταιρείας ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας  ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στο δικτυακό τόπο, σε καμία περίπτωση δεν παρέχει άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

3. Δήλωση αποποίησης  και περιορισμός ευθύνης διαδικτύου

Το www.epiplo-fotiadis.com καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο, να χαρακτηρίζονται από σαφήνεια, πληρότητα και επικαιρότητα. Σε καμία όπως περίπτωση το www.epiplo-fotiadis.com δεν εγγυάται και δεν ευθύνεται, ούτε από αμέλεια για οποιαδήποτε τυχόν ζημία υποστεί ο επισκέπτης ή χρήστης, του δικτυακού τόπου. Ο δικτυακός τόπος παρέχει το περιεχόμενο (ενδεικτικά: πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις κλπ) και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτού, "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το www.epiplo-fotiadis.com δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική ή αποθετική, ζημία που συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη του διαδικτυακού τόπου, αδυναμία παροχής προϊόντων ή πληροφοριών και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Κανένα μέρος του παρεχόμενου στους χρήστες/ επισκέπτες περιεχομένου του δικτυακού τόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, να θεωρηθεί ως παρότρυνση, οδηγία ή συμβουλή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη, καθώς εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών/ επισκεπτών να ενεργήσουν σύμφωνα με τη βούληση τους, αποκλειόμενης  κάθε ευθύνη μας.

4. Συμπεριφορά και υποχρεώσεις των χρηστών/επισκεπτών/Ευθύνη χρήστη

Οι χρήστες/επισκέπτες υποχρεούνται να τηρούν όλους τους σχετικούς Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους και κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των νομοθεσιών που αφορούν την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, την προστασία προσωπικών δεδομένων, την προστασία του ανταγωνισμού κλπ. Επίσης οι χρήστες/επισκέπτες οφείλουν να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών και προϊόντων  που προσφέρονται μέσω αυτού κατά τρόπο σύμφωνο με τα χρηστά ήθη και τους παρόντες. Οι χρήστες/επισκέπτες αποδέχονται ότι, δεν θα χρησιμοποιούν τον παρόντα δικτυακό τόπο, για αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους, ή δημοσιοποίηση, περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο και  άσεμνο, που παραβιάζει το απόρρητο τρίτων, που δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, που δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο, που δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία που περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιαδήποτε άλλα αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, ή την καταστροφή εξοπλισμού λειτουργίας, λογισμικού ή υλικού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κάθε χρήστης/επισκέπτης του παρόντος δικτυακού τόπου υποχρεούται ακόμα, να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που ενδέχεται  να βλάψουν ή να διαταράξουν την λειτουργία του και την πρόσβαση τρίτων σ’ αυτόν, ή που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρει το www.epiplo-fotiadis.com μέσω αυτού. Η χρήση του δικτυακού τόπου με τρόπο παράνομο ή με τρόπο που αντιτίθεται στου παρόντες όρους και την εν γένει νομοθεσία γεννά υποχρέωση αποζημίωσης του www.epiplo-fotiadis.com για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία υποστεί από την ως άνω συμπεριφορά. Επίσης κάθε χρήστης/επισκέπτης υποχρεούται να μην παρέχει ψεύτικες πληροφορίες για το πρόσωπό του, να μην προβαίνει σε πλαστοπροσωπία οποιουδήποτε άλλου προσώπου, να μην αποστέλλει ανεπιθύμητη ή ομαδική αλληλογραφία, ούτε πολλαπλά αντίγραφα μηνυμάτων, καθώς και να μην συλλέγει πληροφορίες για άλλους χρήστες/επισκέπτες του δικτυακού τόπου χωρίς την συγκατάθεσή τους, συμπεριλαμβανομένων χρηματοοικονομικών δεδομένων και ηλεκτρονικών διευθύνσεων.Η μη συμμόρφωση κάποιου χρήστη/επισκέπτη του παρόντος δικτυακού τόπου με το εφαρμοστέο δίκαιο ή/και τους Όρους αυτούς, παρέχει το δικαίωμα στο www.epiplo-fotiadis.com να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια για την αντιμετώπιση της εν λόγω συμπεριφοράς (ενδεικτικά: να απαγορεύσει την πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχει μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου ή να διαγράψει, επεξεργαστεί η μετακινήσει μηνύματα, να αξιώσει δικαστικώς ή εξωδίκως τα νόμιμα δικαιώματα της)

5. Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο

Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο στον παρόντα δικτυακό  τόπο, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του παρόντος δικτυακού τόπου  και συνεπώς ο τελευταίος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο  οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Οι  σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/ χρηστών του παρόντος δικτυακού τόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν, υπόκεινται στους αντίστοιχους των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Ο  δικτυακός τόπος  δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του διαδικτύου ή για την οιασδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Ο παρών δικτυακός τόπος παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/χρήστη  και το γεγονός ότι διαλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο  δεν υποδηλώνει ότι ο τελευταίος  εγκρίνει ή αποδέχεται το περιεχόμενό τους. Συνεπώς ο παρών δικτυακός τόπος, ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο άλλων συνδέσμων και τυχόν ζημία την οποία υποστεί ο επισκέπτης/ χρήστης, καθώς ο τελευταίος υποχρεούται να χρησιμοποιεί αυτούς με δική του ευθύνη και εφόσον το επιθυμεί.

Επίλυση Διαφορών

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε διαφορά από τη μεταξύ μας συναλλαγή για την επίλυση της οποίας, θα μας έχετε αποστείλει προηγουμένως  σχετικό έγγραφο αίτημα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@epiplo-fotiadis.com αλλά δεν καταφέρουμε να καταλήξουμε σε κοινή μεταξύ μας συμφωνία, έχετε δυνατότητα να απευθυνθείτε στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών μέσω διαδικτύου, στη διεύθυνση webgate.ec.europa.eu/odr/ η οποία συνδέεται απευθείας με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» (//www.synigoroskatanaloti.gr). Στην πλατφόρμα αυτή μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα για την επίλυση της διαφοράς οπότε θα μπορεί να κληθεί ακολούθως η εταιρεία μας από την αρμόδια Αρχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Επίσης θέτουμε υπόψιν σας ότι η εταιρεία μας αναγνωρίζει στα πλαίσια της καλής πίστης το συμβουλευτικό χαρακτήρα των αποφάσεων της Αρχής που θα επιληφθεί και δεν έχει δεσμευθεί για την εκτελεστότητα των αποφάσεων αυτών. Σε κάθε περίπτωση μη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς μέσω της πλατφόρμας ΗΕΔ, αρμόδια είναι τα καθ’ ύλην Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.