Menu
Menu
Το καλάθι σας

Πολιτική Απορρήτου

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

H εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Κατά την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δε θα σας ζητηθεί να παράσχετε στην εταιρεία προσωπικά δεδομένα που τυχόν αποκαλύπτουν την ταυτότητα σας. Τυχόν πληροφορίες που συλλέγει ο δικτυακός τόπος  της εταιρείας  (ιδίως μέσω Cookies) έχουν ως σκοπό τη μέτρηση του αριθμού της επισκεψιμότητας, τη δημιουργία και την ανάλυση στατιστικών στοιχείων. Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Κατά τη λήψη και εκτέλεση της παραγγελίας η  ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας  επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, ως απλός επισκέπτης/πελάτης ή να εγγραφείτε ως χρήστης.

Για την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, ως χρήστης,  χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας  δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε  τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε  και η εταιρεία  συνιστά, για λόγους ασφαλείας, οι χρήστες να αλλάζουν το password σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων κωδικών. Κάθε φορά που ο χρήστης καταχωρεί τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας, έχει πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Επισημαίνεται, ότι ο μόνος που έχετε πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς  ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε  αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε  στην άμεση ειδοποίηση της εταιρείας, ωστόσο η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας  με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών, με την επιφύλαξη διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία  χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 256 bit.Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από  εταιρία, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών. Γενικώς η εταιρεία καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, δεσμεύεται για  την εξασφάλιση της ασφάλειας διατήρησης των προσωπικών δεδομένων και εφαρμόζει κάθε κοινώς αναγνωρισμένο και κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας.

Κρυπτογράφηση:

Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή (on-linesession) με το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησηςhttps. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για κάθε αγορά προϊόντων σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω του δικτυακού μας τόπου, τα στοιχεία που πρέπει να μας χορηγήσετε είναι: το ονοματεπώνυμο σας, τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση χρέωσης και διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, η εταιρεία ζητά επιπλέον  κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου, e-mailκαι επάγγελμα.Στην περίπτωση που θα εκδοθεί  τιμολόγιο σε φυσικό πρόσωπο ή/και νομικό πρόσωπο χρειαζόμαστε: το ονοματεπώνυμο του επιχειρηματία ή την επωνυμία του νομικού προσώπου, Α.Φ.Μ. , Δ.Ο.Υ., διεύθυνση της έδρας, επαγγελματική δραστηριότητα. 

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή σας προωθητικές προσφορές ή έρευνες, η εταιρεία  ενδέχεται να χρησιμοποιήσει  δεδομένα που μας έχετε γνωστοποιήσει (π.χ. μέσω της σελίδας «Ο λογαριασμός μου»). 

Πληροφορίες συλλέγονται μέσω cookies ή παρόμοιων τεχνολογιών στο πλαίσιο της περιήγησής σας στο δικτυακό μας τόπο ή σε δικτυακούς τόπους/ εφαρμογές τρίτων μερών.

Επισημαίνεται, ότι τα στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα  της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής.

 Προσωπικά Δεδομένα - Απόρρητο Συναλλαγών:

Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που προσδιορίζουν άμεσα ή έμμεσα τον χρήστη.

Τα στοιχεία των χρηστών (ονοματεπώνυμο,  επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την εταιρεία  και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, της εκτέλεσης της παραγγελίας καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι ή/ και προστηθέντες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. (π.χ. υπάλληλοι courier). Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι ή απολύτως αναγκαίοι υπάλληλοι  έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σε κάθε περίπτωση,  με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

Κατά τα λοιπά η εταιρεία  δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής, ή κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο.

 Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα «FOTIADISDESIGNFURNITURE» χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλαγής, την προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών.

 Χρήση προσωπικών δεδομένων –Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία  θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς όπως περιγράφονται παραπάνω. Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε περισσότερο ή άλλους τύπους προσωπικών δεδομένων από ό,τι είναι απαραίτητο να εκπληρώσουμε τον αντίστοιχο σκοπό. Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία). Θα χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα μόνο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πολιτική απορρήτου, εκτός εάν έχετε ειδικά παράσχει τη συγκατάθεσή σας για μια άλλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας, για σκοπούς άλλους από αυτούς που έχουν γνωστοποιηθεί στη συγκατάθεση αυτή, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και, σε περιπτώσεις όπου η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφορετικό σκοπό μόνο με την άδειά σας.Σε καμία άλλη περίπτωση η εταιρεία και ο δικτυακός ιστότοπος δε θα μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού ή σε περιπτώσεις επιβαλλόμενες από το νόμο.

Οι προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγονται για να χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων, σχετικά με τις πωλήσεις και την επισκεψιμότητα. Σε καμία περίπτωση, τα στατιστικά στοιχεία δεν θα περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες και προορίζονται μόνο για εσωτερικούς σκοπούς της εταιρείας.

Η εταιρεία  ενδέχεται να χρησιμοποιήσει  και να διατηρήσει  προσωπικά δεδομένα για νομικούς λόγους και λόγους συμμόρφωσης, όπως η πρόληψη, ανίχνευση, ή διερεύνηση ενός εγκλήματος, πρόληψη απώλειας, απάτης ή οποιασδήποτε άλλης κατάχρησης των υπηρεσιών μας και των συστημάτων πληροφορικής. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς ασφάλειας πληροφοριών, ή για την προστασία ή ενάσκηση των δικαιωμάτων μας και την προστασία της περιουσίας της εταιρείας.

 Χρήση δεδομένων πελατών για σκοπούς διαφήμισης

Για τη διαρκή βελτίωση και ενίσχυση των υπηρεσιών μας και την προώθηση των προϊόντων, η εταιρεία ενδέχεται να σας στέλνει  διαφημιστικά μηνύματα ή μηνύματα προώθησης προϊόντων  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος sms που σχετίζονται με την επιχείρησή μας και τα προϊόντα μας,  που ενδεχομένως σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να λαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή, προωθητικά ή διαφημιστικά μηνύματα, ενημερώνοντας τις προτιμήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης, να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Η αποστολή sms στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, που μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, γίνεται με σκοπό να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας και ενίοτε και  για διαφημιστικούς σκοπούς όπως ανωτέρω προσδιορίστηκαν. Σε κάθε περίπτωση κατά την παραγγελία  σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα  ή ακόμα και μέσω του λογαριασμού που έχετε δημιουργήσει, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε και με ποιο τρόπο διαφημιστικό/ προωθητικό υλικό. Για υπάρχοντες πελάτες, η εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει  τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει  λάβει από εσάς στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας συναλλακτικής σχέσης μας, για να σας παρέχει γνωστοποιήσεις που σχετίζονται με παρόμοια προϊόνταπου ίσως σας ενδιαφέρουν. Σε κάθε περίπτωση, σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε να αντιταχθείτε στη χρήση αυτή ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας  τις οδηγίες που διαλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο της εταιρείας.

Έλεγχος χρήσης προσωπικών δεδομένων- Διόρθωση-Τροποποίηση-Διαγραφή πληροφοριών

Ο πελάτης μεταβαίνοντας στα στοιχεία του λογαριασμού του, μπορεί να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που έχει εμπιστευτεί στην εταιρεία. Ο δικτυακός τόπος της εταιρείας επιτρέπει στον πελάτη  να διορθώσει, αλλάξει, συμπληρώσει ή διαγράψει δεδομένα και πληροφορίες που έχουν γνωστοποιηθεί στην εταιρεία.

Η αλλαγή ή διόρθωση των δεδομένων σας γίνεται μέσω της διαδικασίας που αναλυτικά περιγράφεται στο δικτυακό τόπο  του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μετάβαση σε ιστότοπους τρίτων

Τρίτοι πάροχοι  ή  ιστοσελίδες  ενδέχεται να εμφανίσουν διαφημίσεις στο δικτυακό τόπο  της εταιρείας. Η εταιρεία  δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας των ανωτέρω τυχόν σχετιζόμενων ιστοσελίδων και δεν εγκρίνει ούτε αποδέχεται το περιεχόμενο των ιστοσελίδων. Κάθε ιστοσελίδα έχει τη δική της πολιτική προστασία και προς τούτο προτείνουμε να ελέγχετε την πολιτική που εφαρμόζουν διαφημιζόμενοι τρίτοι πάροχοι ή ιστοσελίδες πριν από κάθε χρήση.

Δικαιώματα  σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ως υποκείμενο το δικαιωμάτων έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

-Δικαίωμα ενημέρωσης: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που η εταιρεία διαχειρίζεται   τα προσωπικά σας δεδομένα.

-Δικαίωμα  πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την εταιρεία πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρεί καθώς και αντίγραφο των δεδομένων αυτών.  Το δικαίωμα αυτό ασκείται κατ’αρχήν δωρεάν, εφόσον υποβληθεί εγγράφως στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση. Ενδέχεται  να κληθείτε  να πληρώσετε εύλογο τέλος, μόνο εάν το αίτημα είναι προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό (ιδίως όταν επαναλαμβάνεται) ή ο αριθμός των αντιγράφων που καλείται ο υπεύθυνος επεξεργασίας να χορηγήσει είναι μεγάλος.

-Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή, από την εταιρεία  να διορθώσει τις πληροφορίες που θεωρείτε ότι είναι ανακριβείς ή να ζητήσετε τη συμπλήρωση των πληροφοριών που θεωρείτε ελλιπείς. Εφόσον διαθέτετε λογαριασμό, είναι ευκολότερο να διορθώσετε εσείς τα δεδομένα σας, με την είσοδο σας στον προσωπικό λογαριασμό.

-Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την εταιρεία να διαγράψει  τα προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Σημειώνεται ότι το ανωτέρω δικαίωμα δεν είναι απόλυτο καθώς ενδέχεται να υφίστανται νόμιμοι λόγοι για τη διατήρηση τους (ενδεικτικά: για συμμόρφωση σε νομική υποχρέωση, για εκπλήρωση καθήκοντος προς το δημόσιο συμφέρον, για άσκηση νομικών αξιώσεων κλπ).

-Δικαίωμα περιορισμού στην επεξεργασία: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την εταιρεία να περιορίσει  την επεξεργασία των πληροφορίων σας σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως αυτές προσδιορίζονται από το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

-Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε το δικαίωμα να αντιτάσσεστε ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας ή βάσει εννόμου συμφέροντος, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Στην περίπτωση που  εναντιωθείτε  στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ο υπεύθυνος επεξεργασίας θα σταματήσει την εν λόγω επεξεργασία εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία, οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών του αξιώσεων. Εφόσον εναντιώνεστε στην επεξεργασία, παρακαλούμε να διευκρινίζετε αν επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή τον περιορισμό της επεξεργασίας προσωπικών σας δεδομένων.

-Δικαίωμα εναντίωσης στην άμεση εμπορική προώθηση: Έχετε το δικαίωμα να καταργήσετε ανά πάσα στιγμή την εγγραφή σας ή να αρνηθείτε τη λήψη κοινοποιήσεων εμπορικής προώθησης και διαφήμισης. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε «διαγραφή» (unscribe) σε οποιαδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινοποίηση που σας αποστέλουμε.

-Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης: Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας από την εταιρεία, όπου η εν λόγω επεξεργασία στηρίζεται στη συγκατάθεση σας.

-Δικαίωμα φορητότητας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες που μας δώσατε σε άλλον οργανισμό ή σε εσάς. Το δικαίωμα ισχύει μόνο εάν επεξεργαζόμαστε πληροφορίες με βάση τη συγκατάθεση σας ή σύναψη σύμβασης και εφόσον η επεξεργασία είναι αυτοματοποιήμενη και όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό.

-Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή: Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τις πρακτικές της εταιρείας μας στην αρμόδια εποπτική αρχή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, πριν υποβάλετε κάποια καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή.

Για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, αποστέλοντας mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:   info@epiplo-fotiadis.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310 722016/ +30  2310 722311.

Πολιτική Cookies.

Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο, συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς, το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής.  Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο.

Στο δικτυακό τόπο της εταιρείας  χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας όπως επίσης για να διατηρήσουμε πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα.

Τα Cookies που αποστέλλονται από τον δικτυακό ιστότοπο της εταιρείας  και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή είναι τα παρακάτω:

-Αναγκαία Cookies: OCSESSID -jrv

-Cookies λετουργικότητας: currency language

-Στατιστικά Cookies: _gtm, _ga, analytics_session, _skr_nltcs_ss, _sa_session, _skr_nltcs_mt, _sa_meta.

-CookiesΠροώθησης: fr, _atuvc, _gads, _gac, DSID, FLC, AID, TAID.

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες του δικτυακού τόπου της εταιρείας δεν θα είναι διαθέσιμες.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Ενδεχόμενες αλλαγές

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  έχει θεσπιστεί από την εταιρεία  με σκοπό να σας ενημερώσουμε για την πολιτική της  αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από την εταιρεία, την κατηγορία των αποδεκτών, τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας και να έχουμε τη συναίνεσή σας στην επεξεργασία τους.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, της εθνικής νομολογίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο βελτίωσης της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η εταιρεία  διατηρεί το δικαίωμα, όποτε κρίνει, να τροποποιεί την ανωτέρω Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, είτε μερικώς  είτε στο σύνολο της, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, συμμορφούμενη πλήρως στο εκάστοτε ισχύον νομικό καθεστώς.

Σας συστήνουμε να διαβάζετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές, καθώς ενδέχεται να τροποποιείται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους χρήστες.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον χρησιμοποιείτε το δικτυακό τόπο της εταιρείας ή το ηλεκτρονικό κατάστημακαι τις προσφερόμενες υπηρεσίες, θεωρείτε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα  την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τις τροποποιήσεις αυτής.

Συναίνεση χρήστη

Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα και τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας από το δικτυακό τόπο της εταιρείας  μας αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για την επίλυση οποιασδήποτε τυχόν αναφυόμενης διαφοράς σχετικής με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε τυχόν διευκρίνιση ή πληροφορία, καθώς και για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε  μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@epiplo-fotiadis.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310 722016/ +30  2310 722311.